lördag 1 september 2007

Månadens största garv!

Det var länge sen jag skrattade så mycket. Det handlar inte om hån. Eller- jo, en hel del, men här är det inte elakt, bara skoj. Jag länkar först till "Herr drycks" fantastiskt entusiastiska blogg om de värsta skivomslagen någonsin:
http://katastrofalaomslag.blogspot.com/ Humorn är dessutom dubbelt så effektiv om man som jag, inte heller står ut med själva musiken i sig!

Denna hysteriskt roliga blogg ledde mig sedan till denna: http://www.svenskadansband.se/ Bilderna är kopieringsskyddade, så det går inte att visa ett exempel. men gå bara in på "Topp bilder"...,vilket även visar sidans exemplariska användande av saftiga särskrivningar: "Dans Musik, Gratis Dans Ringsignaler"... kul var ordet!

Låt oss hoppas att detta är ett varningstecken på stil och mode från den tid som flytt, som vi ska lära oss av och se till att detta ALDRIG kommer tillbaka! Eller? Vad sägs, i tonårs-Gällivarehängets & tuppkams-gelékladdets sjyssta tidevarv? Jag finns själv i modebrottsregistret, då jag fullt medvetet bar hockeyfrilla år 1987!

1 kommentar:

Anonym sa...

Private Amateure

Fotzen Cams

Chat Porno Cams